|
|
|
//
|
| |
|
. ŞEHİDİMİZİ GÖZYAŞI VE AĞITLARLA UĞURLADIK
| 01 Nisan 2010 09:19 | Okunma | : 342 |
Çukurca'da mayın patlaması sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Nuri Aydın Sağır'ın cenazesi Kayseri"de toprağa verildi
|
Hakkari'de mayın patlaması sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Nuri Aydın Sağır'ın cenazesi, Kayseri'de düzenlenen törenle toprağa verildi. Hunat Camisi'nde düzenlenen cenaze töreninde Ambulansla cami önüne getirilen Nuri Aydın Sağır'ın bayrağa sarılı tabutu, askerler tarafından taşınarak, musalla taşına konuldu. Bu sırada şehidin babası Zekeriya Sağır da askerlerle birlikte oğlunun tabutuna omuz verdi. Anne Sebahat Sağır ve 4 gün önce bebek dünyaya getiren şehidin eşi Havva Sağır, tabuta sarılarak göz yaşı döktü. Havva Sağır, “Aydın'ım, çocuğumuz yeni doğmuştu. Daha onu göremedin” diyerek ağıt yaktı. Kayseri protokolünün ve vatandaşların katıldığı cenazede terör örgütü aleyhinde “Şehitler ölmez, vatan bölünmez”, “Askere uzanan eller kırılsın” sloganları attı.
Yorumlar (1)
Vatandaş Cevat
[ 04 Nisan 2010 15:39 ]
Bir askerimiz daha düşman tarafından şehit edildi.
Kim ne kanun tezgahlarsa tezgahlasın bu gerçek değişmez. PKK düşmandır ve resmen gavur kurnattıkladır!
Türk askerine kurşun atan, mayın döşeyen herkes "gavur kurnattığıdır" ve baş düşmandır.
Bunlara çanak tutan, bunlara serbestlik verenler de artık ne oluyor?
Onların ne olduğunu Atatürk'e sormak lazım!
Peki onlara oy atıp seçenlere ne demek lazım?
PKK yine askerlerimizi katletti.
Bu duruma duyarsız kalmadığını göstermek için bizim hükümet yarın Habur kapısında 50 kadar düşman grubunu daha otobüs üstünde davullu zurnalı karşılatıp içeri buyur eder. Ellerini, kollarını sallayarak meydanlarda dolaştırılırlar.
Neden böyle oluyor? Nedeni gayet basit. Türk Milleti seçim sandığına attığı oylarla bu yöntemi benimsemiş siyasetçileri seçip işbaşına getiriyor da ondan?
PKK düşmandır!
Kimin düşmanıdır? Kimin olacak ki, Türk Milletinin düşmanıdır! Çünkü Türk Milletinin evlatlarını katlediyorlar 26 seneden beri.
Belki de Habur sınır kapısında çevrilen tezgaha bakılırsa bunun tam aksi de iddia olunabilir. Yani Türk askerlerini katleden PKK Türk Milletinin en has dostu olabilir(!) Çünkü onlar askelerimizi katlettikçe sınır kapılarında törenle karşılanıyorlar. Demekki bize kurşun atanlar baştacımız oluyor bu vaziyette.
Öyleyse sırf bizim hükümet memnun kalsın diye şehit askerlerimizin tabutlarının arkasından giderken davullu zurnalı göbek atarak mezarlığa gitmemiz lazım gelmez mi?
Zaten bu Türk Milleti yakında bunu da yaparsa hiç şaşırmamak lazım.
Bu memleketi bu hallere getirenere bu milletin yarısı oy atmadı mı?
860 rakımlı tepenin sakini bir zat ve İsrail'e dümenden "One minute" diyen bir diğer zat neden "Bu Türk Milleti bu makamlara seçip bizi getirdi. Bizim çocuklarımız da PKK'ya karşı fiilen karşı koyacak bölgelerde askerlik etsinler ki milletin bize verdiği saltanata layık olduğumuzu gösterelim" diye bile düşünmüyorlar.
Tam aksine kimisi parayı bastırıp bedelli ayaklarına, kimisi de sakat raporu tezgahlayıp neden askerlikten kaytarıyorlar?
Böyle Türk Milleti işte böyle siyasetçi seçer oy sandığında!
Türk Milleti artık eski Türk Milleti değildir ve beyni dumura uğramış, alzheimer olmuştur!
Artık Amerikanın istek ve arzularına göre bu memleketi yönetenleri Türk Milleti bilhassa seçip işbaşına ısrarla getirmeye teşne hale gelmiştir!
Amerika bizden Afganistan'a asker yollayıp onun emrinde görev yapmasını istiyor ve bizim hükümet "peki" diyor!
Amerika bizden Ermenilerle protokol yapıp onların isteklerini peşinen kabul etmemizi istiyor ve biz "peki" diyoruz.
Amerika'ya "hayır" diyene vur Ergenekoncu damgası at içeri!
Türk Milleti gelecek seçimde Amerika'ya hep "peki" diyen bu iktidar partisine %60 oy atacak.
Aynen böyle olacaktır!
Öyleyse şehit askerlerin tabutunun arkasından gözyaşı dökmenin ne anlamı var? Ertesi günü seçim sandığında o askerimizi şehit ettirenlerin "peki" deyici partiyerine oy attıktan sonra?
Galiba Atatürk'ün tarif ettiği "Türk Milleti" bu memlekette yok artık!
Vaziyet bunu gösteriyor!
Bu askerlerimizin gerçek katilleri kimlerdir?
Bu tezgahları bile bile bu siyasetçilere oy atanların alayıdır!
Bu şehit askerin hakkını korumak artık Allah'ın uhdesindedir. Allah bu beyni durmuş millete öyle bir şamar vuracak ki, ancak o zaman gözünü açacaktır!
Tüm yorumları oku
|
| |
HAYIRLI MUTLU BAYRAMLARGÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZESKİ DOSTLAR VE KAYSERİFenerbahçe Ezildi, BüzüldüSÜSLÜ LAFLARLA KARIN DOYMUYOR..ÖSS'DEN ÖNCE |
07 Eylül 201031 Ağustos 201014 Nisan 201002 Kasım 200916 Ekim 200909 Haziran 2009 |
|
|
|
|
|
|