İstanbul Beyoğlu'nda alkollü oldukları iddia edilen Özcan D. ile motosiklet sürücüsü Azat U. arasında 'yan bakma' nedeniyle tartışma çıktı.
Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Azat U., Özcan D.'yi darbetti.
DARP SONRASI YARALANAN ŞAHIS TEDAVİ ALTINA ALINDI
Şüpheli motosikletle olay yerinden uzaklaşırken, başından, sağ gözünden, burnundan ve ağzından yaralanan Özcan D. ambulansla Sarıyer Seyrantepe'de bulunan Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alndı.
Özcan D.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
"HER ŞEYİM PATLADI"
Diğer yandan olay anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Özcan D. ile Azat U. arasında yaşanan kavga ve Özcan D.’nin darbedildiği anlar görülüyor.
Olayın ardından bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydettiği görüntülerde ise görüntüyü çeken kişinin kanlar içinde kalan Özcan D.'ye "Kafan hep patlamış" dediği, Özcan D. ise "Her şeyim patladı" dediği anlar yer alıyor.

BEYOĞLU ASAYİŞ POLİSİ YAKALADI
Olayın ardından Özcan D.'nin şikayeti üzerine çalışma başlatan Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin Azat U. olduğunu belirledi.
Kaptanpaşa Mahallesi'nde yakalanan Azat U., emniyetteki işlemlerinin ardından 'kasten yaralama' suçundan adliyeye sevk edildi.
Emniyete 26 geliş kaydı bulunan Azat U., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı (DHA)
Kaynak: {Haber Merkezi}

Yorumlar 0
Yorum Yap
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!